آموزش پروژه افترافکت آماده موشن لوگو
معمولا افرادی که تازه وارد ساخت ویدیو گرافیکی شدن ، یک پروژه آماده افتر افکت حرفه ای را دانلود می کنند پس از باز کردن پروژه های آماده با کلی پوشه و لایه و … مواجه می شوند که ممکن است از کار کردن بر روی این پروژه ها پشیمان بشوند و به فرد دیگری بسپارند، اما افتر افکت برخلاف ظاهر نسبتا پیچیدش کار کردن با اون زیاد هم سخت و پچیده نیست، در این آموزش کار با پروژه افترافکت آماده موشن لوگو شما رو راهنمایی خواهیم کرد تا بتوانید با این پروژه ها کار کنید و به سلیقه خودتون ویرایش کنید و در نهایت خروجی مناسب بگیرید. اگر شما هم علامند هستید که بدانید چگونه موزیک اکولایزر در افتر افکت بسازید پیشنهاد می کنیم مقاله «آموزش ساخت موزیک اکولایزر در افتر افکت after effects» را مطالعه کنید.
مرحله اول – پیش نیازهای دانلود پروژه آماده افترافکت
قبل از دانلود پروژه آماده افترافکت می توانید سعی کنید نرم افزار افترافکت خودتون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید معمولا برخی ارور ها با آپدیت نسخه افتر افکت شما حل خواهد شد . از این قسمت میتونید پروژه های آماده رایگان افتر افکت پلاسینگ را مشاهده کنید.
مرحله دوم – باز کردن پروژه آماده افتر افکت
بعد از خارج کردن فایل پروژه آماده افتر افکت از حالت فشرده، ابتدا باید به دنبال فایلی با پسوند AEP باشید. این پسوند برای نرم افزار افترافکت هست. ممکن است یک پروژه شامل چندین فایل AEP باشد
معمولا این تعداد فایل ها بر اساس انواع مختلف یک پروژه هست مثلا یک پروژه با تم تاریک طراحی شده و یک پروژه با تم روشن ، طراحی شده است یا در یک پروژه از پلاگین خاصی استفاده شده و در یک پروژه دیگر استفاده نشده – یا اینکه عناصر پروژه بصورت جداگانه در فایلهای دیگر ذخیره شده است .
بعد از باز کردن فایل پروژه در افتر افکت امکان دارد ، با خطاها یا هشدار هایی مواجه شوید، برای حل این خطاها یا هشدارها میتونید مقاله راهنمایی حل خطاهای افترافکت را مطالعه کنید
بعد از اینکه پروژه در افنر افکت باز شد مطابق ویدئو آموزشی کیفیت پیش نمایش رو بر روی Quarter بزارید که سریعتر بتونید مشاهده کنید پیش نمایشی تغییراتی که اعمال خواهید کرد.
مرحله سوم – جزئیات پروژه و پوشه عکس و ویدئو و…
وقتی که پروژه آماده افتر افکت موشن لوگو را باز کردید. به پنجره Project بروید. در این پنل تمام فایل های استفاده شده در پروژه را می توانید ببیند. معمولا در هر پروژه این فایل ها با هم متفاوت هست. به همین دلیل نمی توان یک راهنما دقیق در این خصوص ارائه داد. اما معمولا هر پروژه معمولا دارای یک سری پوشه و فایل به نام های Place Holder به معنای محل جایگذاری می باشد. حال این پوشه ها می تواند به نام های Video برای جایگذاری ویدئو دلخواه، Image یا Still برای جاگذاری عکس دلخواه و در نهایت Text یا Logo برای قرار گیری متن یا لوگو دلخواه شما باشد.
مرحله چهارم – جای گذاری عکس و ویدیوی دلخواه
در هر پوشه پروژه افترافکت ممکن است چندین Comp کامپ وجود داشته باشد. برای دیدن این Comp ها با دوبار کلیک روی هر Comp، در قسمت تایم لاین باز میشود و می توانید فایل ها یا فوتیج های مورد نظر خود را با کشیدن در محل تایم لاین قرار دهید .
مرحله پنجم – جای گذاری متن فارسی در پروژه آماده افتر افکت
برای تایپ فارسی در افتر افکت میتونید هم بصورت مستقیم و هم با استفاده از اسکریپت arabic text اینکارو انجام بدید که میتونید ویدیو آموزش تایپ فارسی در افتر افکت را مشاهده کنید تا در زمان تایپ فارسی به مشکل نخورید.
مرحله ششم – کامپوزیشن اصلی
بعد از قرار دادن فایل های تصویر ، ویدئو ، متن و.. برای دیدن پروژه اصلی باید main composition رو پیدا کنید و با دوبار کلیک کردن ، آن را بازش کنید که متحویات آن را ببنید و بتوانید جزئیات اون رو مثل رنگ و نور و… در پنل Effects Control به دلخواه خودتون تغییر بدید.
مرحله هفتم – رندر یا خروجی گرفتن
بعد از انجام و جایگزین کردن فایلهای دلخواه خودمون در پروژه حالا نوبت این رسیده که از پروژه خودمون یک خروجی مناسب بگیریم که حجم زیادی نداشته باشد و دارای کیفیت بالایی باشد ، میتوانید برای این که خروجی مناسب بگیرید از نرم افزار پر طرفدار handbrake استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید