طراحی انیمیشن یا موشن گرافیک
آژانس دیجیتال مارکتینگ پلاسینگ با ساخت موشن گرافیک جذاب و قدرتمند البته با قیمت بسیار رقابتی می تواند دنیای کسب و کار شما را تغییر دهد. طراحی موشن گرافیک را می توان به عنوان زیر مجموعه ای شاخص از طراحی گرافیک دانست که کاربرد عمده آن در ایجاد انیمیشن و جلوه های بصری است. در حال حاضر موشن گرافیک توانسته در بسیاری از حوزه ها از ارتباطات دیجیتال تا تبلیغات تغییرات شگرفی را ایجاد کند. تجربه ی کاربر یا در اصطلاح، / UX مخفف user experience را شاید بتوان شاخص ترین حوزه ای دانست که طراحی موشن گرافیک بر آن تاثیر گذاشته است.

تجربه کاربر از کجا شروع شد؟
طراحی چاپی را می توان مهمترین عامل تاثیر گذار بر طراحی در جهان رایانه دانست. از نخستین راهکار هایی که بیانگر رابطه کاربری بود می توان به ورود چراغ های قرمز و سبز در رابط های چشمک زن اشاره کرد که کاربرد هایی از جمله موارد زیر داشت:
۱- اتصال رایانه به اینترنت
۲- متصل شدن کاربر به سیستم
چنین کاربرد هایی در رابط های اولیه توانست با تاثیرات شگرفی که داشته باشد، بسیاری را خوشحال کند. البته که ایجاد چنین شرایطی به آسانی ممکن نبود و نیاز بود که یک برنامه نویس نیز حضور داشته باشد، بی جهت نیست که در اغلب رابط ها، گرافیک استاتیک همواره مطرح بوده است.
در سال ۲۰۱۴ با انتشار مشخصات HTML5 و CSS 3 توسط WWDC انقلابی در طراحی رابط کاربر به وجود آمد. شاید آن زمان را بتوان پایان دنیای طراحی چاپ در نقش رابط کاربری دیجیتال دانست.
اهمیت موشن گرافیک به عنوان رابط کاربری چه بود؟
از دیگر نتایج طراحی تجربه کاربر تسهیل درک چگونگی کاربرد رابط برای کاربران است تا بتوانند به سهولت به اهداف مد نظر برسند. طراحی موشن گرافیک همچون پلی می تواند این مسیر را به انتها برساند به طور مثال زمان زیادی نمی گذرد که برای هدایت کاربران به سمت دکمه خاصی بر روی صفحه نمایش باید از چند راه اسفاده کرد از جمله آن را در بالای صفحه قرار داد البته پر رنگ کردن و بزرگ نمایی آن نیز همان نتیجه را می داد اما طراحی موشن گرافیک توانسته تغییرات شگرفی را پدید آورد تا نه تنها بتوان سایز دکمه را به حداقل رساند بلکه با قرار دادن آن متناسب با سایر عناصر صفحه در جلب نظر کاربران موفق شد.
از دیگر کاربرد های حرکات می توان به تسهیل راهنمایی و مشاوره اشاره کرد تا بتوان از طریق طراحی موشن گرافیک در جلب نظر کاربر موفق بود. به طور مثال در گذشته در مواردی که کاربران رمز عبور را اشتباه وارد می کردند یک پیام نوشتاری ظاهر می شد اما اکنون در صورت اشتباه و تکان خوردن باکس درخواست رمز می تواند همان مفهوم را برساند.
ابزار کاربردی در طراحی موشن گرافیک
پس از استقبال از ترکیب خلاقانه طراحی موشن گرافیک در برنامه های کاربردی سطح وب پیشرفت هایی در دستگاه تلفن همراه و دسکتاپ در زمینه ارائه گزینه های جذاب طراحی موشن گرافیک در داخل پلتفرم نیز فراهم شد.
افتر افکت اگرچه در ساخت موشن گرافیک محبوبیت بالایی دارد اما به راحتی می توان انیمیشن های داخل صفحه و انتقال صفحات را با کمک Framer نیز انجام داد. البته که تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت است و ابزار های جدید تری نیز توانسته اند فرآیند طراحی موشن گرافیک را به شدت آسان کنند.
بایدها و نبایدها در موشن گرافیک
اگرچه طراحی موشن گرافیک با جذابیت های فراوان ممکن است سبب شود که در هر شرایطی وسوسه شوید که آن را در داخل رابط برنامه های خود به کار ببرید اما فراموش نکنید که با توجه به نقش حمایت کننده آن بهتر است در استفاده تعادل را رعایت کنید در غیر این صورت ممکن است کاربران با مشاهده معضلاتی مانند چشمک زدن زیاد، سریعا صفحه را نیز ترک کنند.
ترند ها در طراحی موشن گرافیک کدامند؟
در سفارش انیمیشن ترند های زیر توسط بسیاری از افراد فعال و موفق در این حوزه دنبال می شود که شما نیز می توانید از قابلیت های بینظیر آن ها بهرمند شوید. از جمله:
Faux 3D
Isometric Views
Seamless Transitions
Big Type
سخن آخر
در حال حاضر طراحی موشن گرافیک یا طراحی انیمیشن جز یکی از بخش های جدا ناپذیر در طراحی بسیاری از برنامه ها محسوب می شود که می توان با استفاده هوشمندانه از تجربه کاربر در جهان نرم افزار نتایج بینظیری را نیز مشاهده کرد. اگر شما دوست دارید در این زمینه عملکرد موفقیت آمیزی را شاهد باشید سعی کنید که مهارت خود را همواره افزایش دهید. حال که اطلاعات کاملی درباره طراحی انیمیشن به دست آوردید برای تکمیل اطلاعاتتان در این حوزه پیشنهاد می کنیم مقاله «کاربرد های انیمیشن» را مطالعه کنید.
india pharmacy metformin 500 mg
order real cialis
lyrica medication generic
cheap brand name wellbutrin
lipitor coupon