تفاوت بین تدوینگر ویدئو و طراح موشن گرافیک
ساخت موشن گرافیک که هنر فاخری است در زمینه ادغام تصاویر و صدا گذاری درست در زمینه انتقال پیام و محتوا ایفای نقش می کند اما تدوینگر ویدئو را می توان نوعی مهارت تخصصی دانست. برخی قادر به تفکیک نقش این دو حوزه از یکدیگر نیستند اما نباید فراموش کنیم که حتی با پیشرفت علم و تغییرات نقش های تولیدی، ماهیت اصلی بسیاری از تخصص ها ثابت می ماند. در این مطلب قصد داریم که شما را با تفاوت های حوزه کاری تدوینگر ویدئو و طراح موشن گرافیک آگاه کنیم. پس با ما همراه باشید.

تفاوت مهارت های تدوینگر ویدئو و طراح موشن گرافیک
اگرچه بسیاری از تفاوت های اساسی که بین نقش این دو حوزه وجود دارد کاملا تخصصی است اما برای آشنایی شما عزیزان به تفاوت های شاخص آن ها اشاره می شود.از جمله آن که ساخت و تولید ویدئو از جمله نقش های اصلی یک تدوینگر حرفه ای است که با استفاده از عناصری همچون موسیقی و حتی دیالوگ نویسی آن را صورت می دهد اما در موشن گرافیک فرد متخصص وظیفه کامل کردن قسمت گرافیک ویدئو تکمیلی را بر عهده دارد.
گرافیک های موشن گرافیک سه بعدی و دو بعدی 3D/4D و انیمیشن ها نقش اصلی را در وظایف متخصص موشن گرافیک ایفا می کنند اما نباید فراموش کرد که زمانی یک تدوینگر ویدئو می تواند موفق عمل کند که اطلاعات زمینه درباره موشن گرافیک را کسب کرده باشد و از این طریق رابطه بهتری نیز با متخصص موشن گرافیک ایجاد می شود.
به کارگیری درست افکت های پس از ساخت
تدوینگر ویدئویی که در این زمین مهارت و تخصص کافی را دارد به راحتی می تواند از افکت های پس از ساخت به شکل بهینه بهره ببرد به طوری که حتی در پیش زمینه و سایر عناصر نیز نیاز به اصلاح انجام نباشد.در حقیقت تدوینگر تولید را با استفاده از اطلاعات موجود به سرانجام می رساند اما موشن گرافیک از طرح ابتدایی آماده کمک می گیرد.
از دیگر پیش زمینه هایی که هر تدوینگر حرفه ای درباره آن به خوبی مهارت دارد، اطلاعات درباره نحوه ترکیب رنگ ها و استفاده از افکت های بصری است به طوری که کار کردن با نرم افزار های پیچیده همچون Cinema 4D یکی از مهارت های اصلی این گروه از افراد است.
سخن پایانی
اگرچه در این مطلب سعی کرده ایم که گریز کوتاهی به تفاوت نقش های تدوینگر ویدئو و موشن گرافیک داشته باشیم اما نباید فراموش کنید که بیشتر مشتریان با توجه به سبک پروژه و نیاز خود ترجیح می دهند هنرمند موشن گرافیک درخواست آن ها را انجام دهد. البته به این مفهوم نیست که توانایی تدوینگر در تامین نیاز ها کافی نیست.
توصیه می کنیم که برای این که بتوانید به عنوان یک فرد متخصص شناخته شوید علاوه بر علاقه سعی کنید مهارت های متفاوت را متناسب با توانایی و استعداد خود بیاموزید.
اگرچه تفاوت شاخصی بین هنرمند موشن گرافیک و تدوینگر وجود دارد به طوری که تدوین ویدیو روایت اصلی از تخصص های شاخص بسیاری از تدوینگر هاست اما استعداد و نبوغی که هنرمند موشن گرافیک در زمینه ترکیب و هماهنگی افکت ها دارد آنچنان در بین تدوینگر ها دیده نمی شود. اما نباید فراموش کرد که برای مشاهده یک پروژه شاخص معمولا همکاری و تعامل بین تخصص های مختلف همچون تدوینگر و موشن گرافیک نیاز است. در این مورد توصیه می کنیم مقاله های «داستان موشن گرافیک» و «فرق موشن گرافیک و انیمیشن» را مطالعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید