نکات مهم در موشن گرافیک
ساخت موشن گرافیک این هنر و مهارت فاخر و پر طرفدار توانسته گروه های بسیاری را مجاب کند که از این طریق به خلق آثار شاخص بپردازند. البته کاربرد وسیع آن در آگهی های بازرگانی تلویزیون تا حتی تبلیغات جدید ترین فیلم ها نشان از تاثیرات بالا و جذابیت آن برای کاربران دارد. فرقی ندارد که شما چه مقدار دانش دارید، می توانید با یادگیری اصول اولیه به خیل عظیم افراد علاقمند به موشن گرافیک بپیوندید. در این مطلب قصد داریم نکات مهم در ساخت موشن گرافیک حرفه ای را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید. در این مورد توصیه می کنیم مقاله های «4 حرکت در موشن گرافیک» و «کاربرد موشن گرافیک در آموزشی» را مطالعه کنید.

شناخت اهداف مشتری
افراد حرفه ای که در زمینه موشن گرافیک سابقه درخشانی دارند با تکیه بر اینکه مشتری چه می خواهد توانسته اند کارنامه حرفهای را بر جای بگذارند.نباید فراموش کنید که اغلب افرادی که ممکن است به شما مراجعه کنند از ماهیت موشن گرافیک و یا ایده های نوین چندان آگاهی ندارند.بهتر است در جلسات مشاوره ای و تعاملات خود، ایده و هدف آن ها را از پس ذهنشان بیرون بکشید تا با خلق یک اثر شگفت انگیز آن ها را نیز راضی نگه دارید، علاوه بر آن که توانایی خود را به تصویر می کشید.پیشنهاد می کنیم که در این جلسات گفت و گو محور، اطلاعاتی درباره نوع ایده، میزان خلاقیتی که می توان بکار برد و گروه هدف به دست آورید و سپس نظر نهایی خود را اعلام کنید.
برنامه ریزی اصولی در ساخت موشن گرافیک
زمانی می توانید در ساخت موشن گرافیک عملکرد شاخصی را بر جای بگذارید که با برنامه ریزی درست از ابزار Cinema 4D یا After Effects استفاده کنید.داشتن ایده ای ذهنی و حتی تهیه خلاصه علاوه بر آن که ریتم داستان را برای شما مشخص می کند می تواند تعیین گر سرعت نیز باشد.اطلاع از ابزار و برنامه مورد نظر نیز از دیگر مواردی است که علاوه بر کاهش خطا می تواند دید کلی نسبت به زمان پروژه نیز به شما بدهد.
به حرکت درآوردن موشن گرافیک
زمانی می توانید یک بیننده را پای پروژه خود میخکوب کنید که دارای حرکت مناسب باشد. در حال حاضر کمتر افکت های زرق و برق دار مورد استقبال قرار می گیرند.ریتم یکسان در تغییر بخش ها علاوه بر اینکه مانع از گیجی و گمراهی بیننده می شود، می تواند بازخورد بسیار خوبی را نیز ایجاد کند.
استفاده از ساختار نام گذاری مناسب
فارغ از برنامه ای که استفاده می کنید، داشتن ساختار نام گذاری و پیگیری درست آن می تواند تضمین کننده تشکیل شاخص فایل نهایی باشد با توجه به اینکه این کار، لایه بر سر لایه شکل می گیرد، اگر نام گذاری مناسب صورت نگیرد ممکن است لایه مدنظر خود را بین سایر لایه ها به سختی پیدا کنید و نه تنها خسته شوید بلکه امکان خطا نیز افزایش می یابد.
استفاده از افکت های دو بعدی
در حال حاضر اگر چه در موشن گرافیک، کاربرد افکت های سه بعدی به شدت مرسوم است اما نمی توان در هر پروژه ای آن را بکار برد.مواردی همچون اتلاف وقت در زمان ایجاد تصاویر گرافیکی با اکثر برنامه های سه بعدی یکی از معایب آن هاست. اما افتر افکت این قابلیت را دارد که نه تنها افکت های دو بعدی جذابی را بسازد بلکه در زمان نیز صرفه جویی می کند به طور کلی بهتر است متناسب با شرایط پروژه از افکت ها استفاده کنید.
انتخاب سبک در موشن گرافیک
زمانی می توان امیدوار بود که نظر مخاطب به خوبی جلب شود که سبک ثابتی در سراسر آن جریان داشته باشد.و از بهترین تصویر سازی ها در ساخت موشن گرافیک استفاده شده باشد.
برخی تصور می کنند با انتخاب پالت رنگی متفاوت در هر برش می توانند کار شاخصی را به نمایش بگذارند اما این کار نه تنها موجب آشفتگی می شود بلکه در فهم آن نیز ایراداتی را به وجود می آورد.
توصیه می کنیم که برای رضایت نهایی حتما مشورت با مشتری را فراموش نکنید. البته افرادی که دانش تخصصی ندارند ارائه نمونه کار های قبلی می تواند ذهنیت بهتری را برای آن ترسیم کند.
ساخت واضح موشن گرافیک
از دیگر نکات مهم و اساسی در ساخت موشن گرافی این است که انتقال مفاهیم به شکل واضح صورت گرفته باشد. فرقی ندارد که از لوگو ساده در انیمیشن استفاده کرده اید و یا مفاهیم به شکل سناریویی پیچیده قرار است به نمایش گذاشته شوند. در صورت نداشتن وضوح نمی توان انتظار بازخورد مناسبی را نیز داشت.
اختصاص زمان استراحت مناسب
بهتر است که برای ارائه پروژه ها اصلا عجله نکنید. استراحت و بازنگری در زمان دیگر، می تواند دید بهتری به شما بدهد تا خطا ها را مشاهده کنید و در صورت نیاز اصلاح کنید.برنامه ریزی و عجله نکردن نه تنها سبب افزایش تمرکز می شود بلکه می تواند کمک کند که کاری بسیار شاخص و شگفت انگیز ارائه دهند که می تواند در کارنامه کاری شما همچون الماس بدرخشد.
دیدگاهتان را بنویسید