کمیک موشن و نحوه طراحی
ارسال شده توسط plusing
1401/11/04
292 بازدید
موشن کمیک یک تکنیک جدید انیمیشنی است که از تلفیق و ترکیب تصویرسازی کتاب های کمیک و هنر پویانمایی به وجود می آید. کمیک موشن از قاب های مختلف، جلوه های صوتی و انیمیشن به وجود می آید تا به طراحی ها و تصویرسازی های دو بعدی هنرمندان عرصه کمیک بوک، زندگی متحرک داده شود و آن ها را از چارچوب و مرز کمیک بوک های دو بعدی خارج کند. در ساخت کمیک موشن حباب های گفت و گو و توضیحات متنی (رایج در نسخه های چاپی کمیک) حذف شده و جای خود را به نریشن، دوبله و افکت های صوتی داده اند.
انتقال پانل ها در موشن کمیک
برای روایت هر داستان کمیک موشن تصاویر در قالب هایی کنار هم قرار می گیرند تا داستان به درستی به مخاطب منتقل شود که در زبان کمیک موشن به هر کدام از این قطعات یک پانل میگویند. پانل ها باید ساده، روان و به جا انتخاب شده باشند که اگر تصویری را از موشن کمیک برداریم معنای داستان به طور کلی عوض شود؛ پس در انتخاب پانل ها دقت کنید چرا که انتخاب نا مناسب پانل ها می تواند داستان را تغییر دهد.
روش های انتقال از یک پانل به پانل در کمیک موشن عبارتند از:
- انتقال لحظه به لحظه؛
انتقال پانل به پانل بعدی می تواند به صورت لحظه ای باشد مثل نمایش لحظه به لحظه ی پلک زدن یه فرد یا نماش حرکت دست کاراکتر در لحظه و… این نوع از انتقال برای داستان هایی مناسب است که به آرامی روایت می شوند و می خواهند روی آن حرکت کاراکتر تمرکز کند. - انتقال به شیوه ی بازی به بازی؛
در این شیوه طراح برای هر بازی، رفتار یا حادثه ای که در داستان می افتد، یک لحظه را انتخاب میکند و آن صحنه را به نمایش می کشد این نوع از انتقال سرعت روایت داستان را بالا می برد و بسیار مناسب داستان های پر حادثه و ماجراست. - انتقال سوژه به سوژه؛
نوع دیگری از انتقال بین پانل ها انتقال سوژه به سوژه است مانند شرایطی که دو نفر با یک دیگر گفت وگو میکنند که دوربین در این نوع از انتقال ها از چهره ی یک نفر به چهره ی فرد دیگر در حال گردش است. - انتقال صفحه به صفحه؛
در این نوع انتقال داستان ناگهان ما را از یک زمان و مکان به زمان و مکان دیگری می برد. انتقال صفحه به صفحه برای نشان دادن فواصل زیاد زمانی و مکانی مفید است که این نوع از انتقال ها داستان را کوتاه و خلاصه میکند. - انتقال بیارتباط.
انتقال پانل به پانل حتی می تواند بی ارتباط با یک دیگر باشد که این نوع از انتقال بر اساس سلیقه و صلاح دید طراح صورت می گیرد.
این ها فقط چند نمونه از انتقال های پانل به پانل بودند که در ساخت کمیک موشن از آن ها استفاده می شود.

انتخاب فریم در موشن کمیک
ساخت و تهیه موشن گرافیک بی شباهت با ساخت فیلم نیست، چرا که در ساخت کمیک موشن علاوه بر انتخاب پانل انتخاب فریم هم تاثیر به سزایی در زیبایی و جذابیت آن ها دارد؛ طراح موشن کمیک ها بسته به زاویه ی دوربین ما را به تماشا و روایت داستان می برند. روش های انتخاب فریم در موشن کمیک عبارتند از:- فریم متمرکز؛ در این مدل فریم طراح دوربین را روی یک شخصیت متمرکز میکند.
- فریم واید؛ در این مدل فریم طراح دوربین را عقب می برد تا به بیننده محیط اطراف کاراکتر را نمایش دهد، با این کار به ببیند کمک میکند و حال و هوای آن را احساس کند.
- فول فریم. در این مدل فریم سوژه را از زاویه ی پایین ببینیم که این کار به سوژه و کاراکتر اباهت و عظمت می بخشد.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
قانون نسبت طلایی در عکاسی چیست؟ چطوری عکس های خوبی بگیریم؟
قانون نسبت طلایی در عکاسی چیست؟ چه تاثیری در بهبود...
طراحی انیمیشن یا موشن گرافیک
آژانس دیجیتال مارکتینگ پلاسینگ با ساخت موشن گرافیک جذاب و...
تصویرسازی چیست؟ | آشنایی 0 تا 100 با اصول تصویرسازی
بهتر است با این سوال شروع کنیم. چقدر درباره تصویرسازی...
موشن گرافیک موزیکال چیست؟
استفاده از ترانه و موشنگرافیک، باعث غلغلک احساسات مخاطب میشود؛...
سایز استاندارد بنر سایت
هنگام گشتو گذار کردن در وب سایتهای متنوع انواع بنر...
دیدگاهتان را بنویسید