کمیک موشن یا موشن گرافیک
موشن گرافیک و کمیک موشن، هر دو از زیرمجموعه های انیمیشن به حساب می آیند، و معمولا با استفاده از طرح های گرافیکی، کلمات و اشکال، به صورت متحرک ساخته می شوند. قابل ذکر است که امروزه با پیشرفت دنیای رسانه و دیجیتال شاهد هستیم که تعداد بالایی از برند ها و صاحبان کسب و کارها برای ارائه محتوای تبلیغاتی خود به مشتریان و متقاضیان از این روش استفاده می کنند، و با انتشار ویدئو گرافیکی خود در فضای مجازی رونق خوبی را برای برند خود رقم می زنند. البته نا گفته نماند که در بین انواع انیمیشن ها، موشن گرافیک همراه با نریشن و تصویرسازی اختصاصی به جهت مزیت های فوق العاده ای که دارد، علاقه مندان بیشتری را به خود اختصاص داده است.

شاید این سوال را شما هم بپرسید که با وجود اینکه ساخت موشن گرافیک دارای تاثیر گذاری بالایی بر روی مخاطب می باشد و مفهوم را به راحتی انتقال می دهد، دیگر چرا باید به سراغ سفارش کمیک موشن برویم و از این شیوه برای ارائه محتوای دیجیتالی خود استفاده کنیم؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم که در واقع کمیک موشن، ابزاری است که شما با آن می توانید ضمیر ناخودآگاه مخاطبان را مورد تاثیر قرار دهید، و انتقال اطلاعات را به این واسطه با قدرت بیشتری انجام دهید. کمیک موشن در واقع نسخه دیجیتالی کمیک بوک می باشد که باید بگوییم که هنوز این روش گرافیکی در کنار باقی تجربه های کلاسیک در دنیای سرگرمی و انتقال اطلاعات طرفداران به خصوصی دارد.
خوب است بدانید که یکی از مواردی که مرز بین موشن گرافیک و باقی انیمیشن ها همچون کمیک موشن را مشخص می کند این است که معمولا موشن گرافیک ها داستان محور ساخته نمی شوند، بلکه همیشه حول محور انتقال پیام، مورد تولید قرار می گیرند. در حقیقت موشن گرافیک با هدف اصلی انتقال پیام به مخاطب در زمان کوتاه کمتر از یک الی سه دقیقه ای ساخته می شود، اما انواع دیگری از انیمیشن ها همچون انیمیشن سنتی، انیمیشن دو بعدی و سه بعدی و همینطور کمیک موشن و استاپ موشن دارای زمان بیشتری برای روایت تصویری خود هستند. و در مورد محتوای کمیک موشن باید بدانید که معمولا برای نقل داستان های اساطیر و تاریخی مانند معرفی شخصیتهای دفاع مقدس مورد استفاده قرار می گیرد، که در نظر علاقه مندان به این تکنیک جذابیت بالایی دارد.
دیدگاهتان را بنویسید