تاثیر ویدیو در کسب و کار
بازاریابی یا مارکتینگ ابزارهای مخصوص خود را دارد که هر کدام به نسبت خود تاثیر گذاری را دارد ، این تاثیر گذاری می تواند خیلی بالا باشد یا خیلی پایین امروز قرار است در این مقاله که توسط تیم نویسنده آژانس دیجیتال مارکتینگ پلاسینگ تهیه شده به شما تاثیر ویدئو در کسب و کار را توضیح بدهیم. در این مورد توصیه می کنیم مقاله های «تولید محتوای ویدیویی» را مطالعه کنید.

ویدیو مثل شکلات است و بدش هم خوب است
بازاریابی ویدیویی مانند یک شکلات است حتی وقتی که سیر هستید باز هم جایی برای خوردن شکلات دارید ظاهر کیفیت اینها در درجه دوم اهمیت قرار میگیرند ولی در درجه اول دوست داریم طعم و مزه آن شکلات را امتحان کنیم.
طبق بررسی ها و آمارهای علمی مهر تاییدی است به تشبیه مثالی که ما زدیم ، آنچه در این باره منتشر کرده نشان داده است که اکثریت افراد ترجیح می دهند یک ویدیوی دو دقیقه ای را تماشا کند تا آنکه ۱۵ دقیقه به مطالعه کردن مشغول شوند ، و در آینده ی نه چندان دور به ازای یک متن نوشتاری یک ویدیو تبلیغاتی ساخته خواهد شد یعنی محتوای بازاریابی و مارکتینگ به صورت پنجاه / پنجاه بین ویدیوها و نوشتار تقسیم میشود.
دستاوردهای ویدیو تبلیغاتی
در ادامه توضیح خواهیم داد برجسته ترین دستاوردهای ویدیو مارکتینگ چه میتواند باشد و در آخر به صورت کامل از فواید و ویژگی ها در اختیارتان قرار خواهیم داد و بعد از آن نوبت به اجرا می رسد ، که متوجه خواهید شد تاثیر ویدیو در کسب و کار چقدر است.
۱- ویدیو موضوع بیان میکند
ویدیو مانند یک سرمایه گذاری بلند مدت است در واقع شاید در لحظه تولید و انتشار آن ناگهان فروش و خدمات شما افزایش پیدا نکند اما طبق آمار و شواهد علمی نشان می دهد که درباره یک موضوع که از آن ویدیو وجود دارد تا بیش از ۸۰ درصد بیشتر بحث و گفتگو می شود معنی این آمان نشان دهنده ی سرمایه گذاری بلند مدت است که می تواند با ایجاد یک ویدیو شما این کار را انجام دهید.
۲- کمپین اس ام اس مارکتینگ با ویدیو دگرگون میشود
اگر شما در دنیای بازاریابی باشید امکان ندارد تا به حال سر و کارتان به ایمیل مارکتینگ و یا اس ام اس مارکتینگ نیفتاده باشد ، اما زمانی ارزش این بازار یابی مشخص میشود که مخاطب روی لینکی که شما ارسال کردید کلیک کنند بعد نیز این نکته را بدانید که دریافت کنندگان ایمیل های تبلیغاتی و اس ام اس های انبوه از پنل اس ام اس ۲۰۰ الی ۳۰۰ برابر شده و بیشتر روی لینک هایی که تولید میکنند که قرار است یک ویدیو را نمایش دهد.
۳- علاقه موتورهای جستجوگر به ویدیو
موتورهای جستجوگر با این سیاست کار میکند که تولید محتوا را بر اساس علاقه مخاطب بالا و پایین می کنند ، یعنی اگر مخاطب از یک ویدیو خوشش بیاید شما را در صدر جدول قرار میدهد ، یوتیوب بعد از گوگل اولین پایگاهی است که استفاده کنندگان از فضای مجازی را به سمت خود می کشاند ولی رتبه آپارات در الکسا در ایران اول است ، در نتیجه یک ویدیو مارکتینگ زمانی شما را به نتیجه میرساند که همزمان در محتوا ویدیو حضور داشته باشد همان ویدیو در یوتیوب یا آپارات هم منتشر شده باشد.
۴- ایجاد اعتبار با ویدیو
حدود ۹۰ درصد از مخاطبین به شرکتهایی که ویدیو می سازند اعتماد بیشتری می کنند شما می توانید اگر اول راه هستید با تهیه موشن گرافیک که هزینه کمتری دارند اقدام به این کار کنید ویدیو بیشتر یک برند شرکت یا حتی کسب و کارهای سنتی این پیام را به مخاطب میرساند که من همیشه فعال هستم و می توانی روی من حساب کنید.

چگونه از ویدیو مارکتینگ استفاده کنیم ؟
خوب امیدواریم تا به اینجا از دستاوردهای بازاریابی ویدئو بهره کافی را برده باشید در این قسمت به سراغ این موضوع میرویم که چگونه از بازاریابی ویدیو می توانیم بهترین استفاده را کنیم توجه داشته باشید که هدف و مقصود ما ارائه راهنمایی تکنیکی ساخت ویدیو نیست بلکه روی اصولی دست می گذاریم که می تواند روح یک ویدیو را بسازد.
۱- سعی کنید در ویدیو قصه بگوئید
فردی که دارد یک ویدیو را تماشا میکند به دنبال مشاهده و دریافت مطلبی خاص و اعجاب آور است لحظه ای که احساس میکند ویدیو دارد تلاش میکند به او چیزی را بفروشد کار شما تمام است در نتیجه ویژگی داستان یا قصه درست کردن در یک ویدیو درباره برند و کسب و کار خود می تواند نکته دلپذیری باشد نگران فروش و تکرار یه سری مطلب و کلمه نباشید اگر خوب حرفه ای و با کیفیت کار کرده باشید مخاطب مشتری شما خواهد شد.
۲- ده ثانیه جذابیت
حدوداً ۵۰ درصد از مخاطبین ویدیو در همان ۱۰ ثانیه اول تصمیم می گیرند که آیا ادامه ویدیو را ببینند یا خیر علت این اتفاق این است که تصویر شما فورا این سال را در ذهن ایجاد می کند که چرا باید این ویدیو را تماشا کند وقتی این سوال به ذهن مخاطب برسد حتماً جوابی برایش وجود نخواهد داشت و همین راحتی پس شما باید درهمان ثانیه اول از تمام جذابیت ویدیو خود استفاده کنید که مخاطب را به اصطلاح میخکوب کنید که تا انتها ویدیو شما را ببیند.
۳- کسل کننده و ناامید کننده نباشید
این یکی البته به حوزه کاری و مخاطبان شما بستگی دارد یک حرفه کاری نیاز دارد تا مخاطبانش را بخنداند و دیگری احساسات را برانگیخته کند نیاز و لازمه امر هر چه که باشد تفاوت ایجاد نمیشود ولی نباید ویدیوی شما خنثی و کسل کننده باشد حتماً برای این موضوع برنامه داشته باشید کاری کنید که حالت شاخص و برجسته جلوه کند و مانند هر ویدیو دیگری.
۴- زمان انتشار ویدیو بهینه عمل کنید
منظور از انتشار همان نحوه آپلود است توصیه می شود برای بهینه سازی یا همان سئو ویدیو را در دامین خود آپلود کنید و سپس سراغ سایر فضاها بروید البته ناگفته نماند ، برای سئو سایت سعی کنید از متخصصین استفاده کنید.
۵- حتماً برای عرضه چیزی داشته باشید تا اثبات شوید
طبق اطلاعات و آمارهای منتشر شده بیش از ۶۵ درصد افرادی که ویدیو های اینترنتی و تماشا می کنند هدف و مقصودی جز یادگیری ندارند در نتیجه نا امیدشان نکنید نشان دهید که حرفه ای هستید، حتماً طعم شیرین یک شکلات خوشمزه را در یک ویدیو تبلیغاتی در عنوان خودش نمایش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید