اینفوگرافیک چیست؟
اینفوگرافیک (Infographic)، از ترکیب دو کلمه اینفو (Information) به معنای اطلاعات و گرافیک (Graphic) به وجود آمده است و به پوستری گفته می شود که در آن اطلاعات، آمار یا هرگونه دانشی در قالب تصاویر، نمودارهای گرافیکی و… ارائه می شود و هدف آن ساده سازی و فهم اطلاعات است.

از اینفوگرافیک برای اطلاع رسانی، افزایش سرعت انتقال اطلاعات، آموزش، قرار دادن حجم وسیعی از اطلاعات در فضایی کم، جلب توجه مخاطب به یک موضوع، نقشه ها و مسیریابی و… استفاده می شود. یکی از قدیمی ترین کاربردهای اینفوگرافیک نقشه های ساده است که حتما در مترو دیده اید. با نگاه به این نقشه می بینید که هر نوع اطلاعات اضافی حذف شده اند، از رنگ ها برای تمایز استفاده شده است و به سادگی می توان از آن ها را درک و استفاده نمود.
کاربرد اینفوگرافیک
اینفوگرافی کاربرد های بسیاری دارد که از اون می توانید در هر صنعتی استفاده کنید. استفاده از شیوه های دیداری در متقاعدکردن مخاطب، بسیار مؤثرتر از وقتی است که تنها بر متن تکیه میشود. کاربرد موشن گرافیک عبارتند از:
- استفاده کردن از آن برای مطالب مقایسه ای؛
- استفاده کردن از آن به عنوان اطلاع رسانی؛
- با استفاده از اینفوگرافیک می توان در هر زمان یک مرور سریع از یک موضوع را ارائه کرد؛
- نمایش نتایج تحقیقات یا داده؛
- استفاده از اینفوگرافی برای تعریف مناسبت های ایرانی و اسلامی؛
- استفاده کردن از آن به عنوان گزارش کار.
در کنار کاربرد های یاد شده، طراحی خوب اینفوگرافی ها نیز تاثیر به سزایی در جذب مخاطب دارند.
مراحل ایده تا تولید اینفوگرافیک
برای تولید یک اینفوگرافیک جذاب در راستای استراتژی های تولید محتوا مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:
- انتخاب موضوع مناسب؛
توصیه می کنیم برای این کار جلسه طوفان فکری برگزار کنید و بررسی کنید چه موضوعی مناسب حوزه کاری شماست. در نظر داشته باشید رسانه های اجتماعی بهترینابزار برای فهمیدن روند های بازار هدف شما و استخراج آن هاست. - جمع آوری اطلاعات؛
تلاش کنید اطلاعات مرتبط با موضوع را جمع آوری کنید که می توانید از اطلاعات آماری مرتبط، عکس ها و… استفاده کنید. - تهیه اینفوگرافیک (بصری سازی داده و اطلاعات)؛
با توجه به این که اینفوگرافیک یک حوزه تخصصی است بهتر است کار طراحی و تولید آن را به یک شرکت متخصص بسپارید، آژانس دیجیتال مارکتینگ پلاسینگ در حوزه اینفوگرافیک به صورت تخصصی فعالیت دارد همین حالا برای سفارش اینفوگرافیک با ما در ارتباط باشید. - توزیع آن در کانال های موثر.
برای توزیع اینفوگرافیک خود به مخاطب، بهتر است خمی توانید آن را روی وبلاگ، وب سایت شبکه های اجتماعی یا در محیط کاری خود چاپ کنید و در معرض دید عموم قرار دهید.
انواع اینفوگرافیک در پلاسینگ
- اینفوگرافی اقتصادی؛
اینفوگرافی اقتصادی یک اینفوگرافی ساده و جذاب است، که در ساخت اون از المان ها، وکتور ها و آیکن های کمی استفاده می شود و در کنار سادگی از زیبایی و جذابیت زیادی برخورد دار است. - اینفوگرافی اختصاصی؛
اینفوگرافی اختصاصی، یک اینفوگرافی پر از المان ها، وکتور ها و آیکن های جذاب و شلوغ است که متن و مطالب بیشتری در این مدل نسبت به اقتصادی نوشته می شود که این مدل اینفوگرافی بسیار مناسب چاپ است. - اینفوگرافی ترکیبی.
اینفوگرافی ترکیبی، نوعی اینفوگرافی است که از ادغام تصویرسازی های رئال، تکنیک فتومونتاژ در کنار المان ها و آیکن های جذاب ایجاد می شود تا احساس واقعی بودن را به مخاطب انتقال دهد؛ اینفوگرافی ترکیبی بسیار مناسب، مناسبت های ایرانی و اسلامی است.
دیدگاهتان را بنویسید