معرفی موشن شرکتی
موشن شرکتی یکی از سبک های موشن گرافیک است که از آن برای معرفی رسمی خدمات یا محصولات شرکت ها و سازمان ها استفاده می شود؛ در این نوع موشن گرافیک می توانید اطلاعاتی کافی درباره همایش، سمینار، نمایشگاه و… مخاطبان خود دهید و آن ها را نسبت به برند و خدمات خود آگاه کنید.
اکثر شرکت ها برای جلسات و همایش های خود پاورپوینت تهیه می کنند اما پیشنهاد ما به شما موشن شرکتی است؛ موشن شرکتی سال هاست که در حوزه موشن گرافیک تولید می شود اما افراد زیادی از آن بی خبر هستند، از این مدل موشن گرافیک می توانید برای معرفی رسمی برند و خدمات خود استفاده کنید.
کاربرد موشن شرکتی
این سبک ویدیوهای تبلیغاتی به علت جذابیت و رسمی بودن بسیار مناسب اشخاص، شرکت ها و کمپانی های بزرگ داخلی و بین المللی است تا بتوانند در یک محتوای رسمی خود، برند و خدماتشان را به سادگی به مخاطبان معرفی کنند. از این نوع محتوای ویدیویی می توانید برای تبلیغات ابتدای آپارات، شبکه های خانگی مانند فیلیمو، نماوا، فیلم نت و… استفاده کنید. به کمک این محتوا می توانید افراد زیادی را با شرکت و خدمات خود پیوند بزنید و به آن ها اطلاعاتی مفیدی درباره خود دهید.
ویژگی موشن گرافیک شرکتی
این سبک موشن گرافیک به دلیل زیبایی و منحصر به فرد بودن افراد زیادی را به خود جذب می کند که از مهم ترین ویژگی های موشن شرکتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- این نوع موشن گرافی یک کار رسمی است؛
- موشن شرکتی متن محور (ورود متن ها همراه با انیمیشن های مختلف) است؛
- بک گراند این نوع موشن گرافیک تنوع رنگی بالای دارد؛
- در ساخت این سبک موشن گرافیک از تصاویر رئال استفاده می شود؛
- در ساخت این سبک ویدیو از تم خاصی پیروی نمی شود؛
- موشن شرکتی نوعی موشن گرافیک ساده (مینیمال) است؛
- قوانینی برای نمایش متن ها و گرافیک ها وجود ندارد؛
- صدای گوینده روی موشن شرکتی صدا گذاری می شود.
مراحل تهیه و ساخت موشن گرافیک شرکتی
برای ساخت موشن شرکتی مراحل زیر طی می شود تا ویدیویی زیبا و رسمی به تصویر کشیده شود.
- تیم ایده پردازی؛
ما در شرکت پلاسینگ برای ساخت موشن رسمی ابتدا زمانی را صرف ایده پردازی درباره شرکت، خدمات و محصولات مورد نظر می کنیم تا به یک ایده مناسب برای روایتگری جذاب و جذب مخاطبان برسیم. - تیم سناریونویسی؛
زمانی که ایده پردازی ها برای بیان هدف صورت گرفت وقت آن است که سناریو مناسب برای انتقال مفاهیم به مخاطبان نوشته شود، در این مرحله سناریو بر حسب موارد خواسته شده مشتری نوشته می شود و نقاط طلایی و مهم در این بخش مشخص می شود. در این مرحله بعد از نوشتن سناریو، مطالب نوشته شده به تصویر ساز داده می شود تا طراح با توجه به سناریو، تصویر سازی های مرتبط را انجام دهد. با طراحی استوری برد می توانید پیش از شروع ساخت ویدیو شکل نهایی آن را در ذهن خود تجسم کنید. - تیم طراحی محیطی و کاراکتر؛
در این مرحله طراح ایده هایی را که از استوری برد گرفته در نرم افزار ایلاستریتور و فتوشاپ پیاده سازی می کند. - تیم متحرک سازی؛
حالا تمامی پلان های خام و ویدیو های انتخاب شده توسط انیماتور در نرم افزار افترافکت، انیمیت و متحرک سازی می شود تا ویدیو ها و تصاویر مربوطه به کار اضافه شود. - تیم صدا گذاری.
آخرین مرحله در تولید یک موشن گرافیک انتخاب صدا، نریشن و موزیک مناسب است، که می تواند مخاطبان زیادی را به خود جذب کند.
در ساخت این نوع کلیپ های تبلیغاتی، محتوای سناریو توسط نویسنده نوشته می شود و در نهایت بعد از طراحی ویدیو ها و کاراکتر ها با هم ترکیب می شوند تا ویدیویی زیبا تهیه و تولید شود، در آخر بر روی ویدیو ساخته شده نریشن مورد نظر صداگذاری می شود؛ از این نوع موشن گرافیک برای معرفی رسمی در همایش، سمینار، نمایشگاه و… استفاده می شود.
دیدگاهتان را بنویسید