همه چیز در مورد نرم افزار های ساخت موشن گرافیک
موشن گرافیک از جمله تاثیرگذارترین ویدیوهای تبلیغاتی به شمار میرود. در مقایسه با زمان ساخت تیزر تبلیغاتی معمولی این نوع ویدیوها جذب مخاطب بسیار بیشتری داشته و در بازاریابی بسیار موفق تر عمل میکنند، یک کاربر به سختی به اشتراکگذاری ویدیوی تبلیغاتی شما راضی خواهد شد، اما در صورت بهره بردن از بهترین نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک و ساخت ویدیو های حرفه ای، قانع کردن آن ها دشوار نخواهد بود. با ما همراه باشید تا انتهای مقاله همه چیز درباره نرم افزار های ساخت موشن گرافیک را با هم بررسی کنیم.

نرم افزار ایلوستریتور (Illustrator)
ایلوستریتورIllustrator یکی از برنامه های معروف برای ساخت موشن گرافیک و طراحی تصویر سازی یا طراحی کاراکتر در صنعت انیمیشن سازی به حساب می آید. این نرم افزار تا حدودی شبیه به فتوشاپ است که تفاوت آن ها در نوع کارکردشان است. تفاوت اصلی ایلوستریتور و فتوشاپ در این است که فتوشاپ با bitmap سروکار دارد، در حالی که ایلوستریتور یک نرم افزار ویرایش بر اساس وکتور است. وکتور ها فایل هایی هستند که هم میتوانید اندازهی آن را بدون پیکسل کردن آن بزرگ یا کوچک کنید و هم میتوانید از این فایلها به راحتی در افتر افکت برای پروژه های انیمیشن استفاده کنید.
نرم افزار افتر افکت (Adobe After Effects)
افترافکت Adobe After Effects ابزار اصلی برای طراحان گرافیک است. افتر افکت یک نرم افزار برای طراحی موشن گرافیک است که به شما امکان طراحی، تغییر، ترکیب و متحرک سازی در فضای دو بعدی و سه بعدی را میدهد. شما پس دریافت استوری بورد میتوانید کار خود را در افتر افکت قرار داده و روی آن به عنوان یک قطعهی موشن گرافیک متحرک کار کنید. افتر افکت به شما در ساخت انیمیشن دو بعدی و سه بعدی کمک میکند.
نرم افزار سینما فوردی (Cinema4D)
نرم افزار سینما فوردی Cinema4D ما را وارد دنیای 3 بعدی می کند که این نرم افزار ماهیت کاربر پسندی دارد. سینما فوردی دارای ویژگی های منحصر به فردی است و سازگاری آن با چند رندر شتابدهندهی GPU مختلف، به شما کمک میکند بهترین مدلهای سه بعدی با کیفیت را بر روی صفحهی نمایش خود ببینید. علاوه بر این، سینما فوردی به طور گسترده در دنیای موشن گرافیک سه بعدی ، انیمیشن و همچنین جلوه های شبیه سازی استفاده میشود.
نرم افزار نوک (Nuke)
نوک یک نرم افزار حرفه ای است که در بالاترین سطوح کار موشن گرافیک استفاده می شود. Nuke نرم افزاری برای کامپوزیت عناصر D3 و ویدیو با هم استفاده می شود. Nuke از یک سیستمی استفاده می کند که بسیار متفاوت از آنچه که شما در After Effects استفاده می کنید. این سیستم هنگام کار بر روی پروژه های بزرگ بسیار قدرتمند عمل می کند.Nuke و After Effects می توانند به راحتی در پروژه های مشابه کامپوزیت مورد استفاده قرار گیرند، اما نرم افزار Nuke به طور خاص برای کاربر حرفه ای طراحی شده است.
نرم افزار مایا (Maya)
مایا محبوب ترین نرم افزار مدل سازی سه بعدی و انیمیشن است، این نرم افزار به کاربران امکان می دهد تا اسکریپت هایی را که قابلیت کار آن را گسترش می دهند استفاده کنند. Maya ابزاری است که تمام استدیو های بزرگ برای مدل سازی و انیمیشن سازی استفاده می کنند، شما می توانید کل کار خود را در Cinema 4D بدون اینکه مایا را باز کنید به اتمام برسانید، اما اگر می خواهید به طور بالقوه در جایی مثل هالیوود کار کنید این ارزش را دارد که با کارکردن بر روی Maya بیشتر دیده شوید.
نرم افزار پریمیر (Premire)
در سال های اخیر شرکت Adobe گام های بزرگی در ادغام After Effects و Premire برای موشن گرافیست ها و تدوینگر ها برداشته است تا یک ویدیوی باکیفیت را تولید کنند و این حرکت را ضروری دانسته. قابلیت ها و ابزار های نرم افزار Premire بسیار فراتر از محدوده تدوین ویدیو یک ویدیو می باشد از این نرم افزار برای ویرایش ویدیو، اضافه کردن جلوه های صوتی و موسیقی هم از این نرم افزار استفاده می کنند. پریمیر تقریبا دو برابر محبوب تر از رقیبان خود است و در استودیو های موشن گرافیک در سراسر جهان استفاده می شود.
دیدگاهتان را بنویسید