بهترین سبک موشن گرافیک
آژانس دیجیتال مارکتینگ پلاسینگ ارائه دهنده خدمات جذاب و با قیمت مقرون به صرفه در زمینه تولید و ساخت موشن گرافیک حرفه ای است که می تواند نیاز تمامی افراد با هر سلیقه را به خوبی برطرف کند. در این مطلب از این سایت قصد داریم که بهترین سبک موشن گرافیک را به شما معرفی کنیم تا بتوانید در هر پروژه متناسب با فضای کاری از آن ها بهره ببرید. پیشنهاد می کنیم قبل از مطالعه این مطلب اول مقاله «مقدمات ساخت موشن گرافیک» را مطالعه کنید.

سبک های رایج موشن گرافیک
موشن گرافیک یا گرافیک انیمیشنی را می توان فیلم ویدئویی دانست که از طریق سیستم های ارتباطی و سبک های خاص با انتقال درست مفاهیم به گروه هدف توانسته نتایج خارق العاده ای را برای مشاغل مختلف در حوزه های متنوع به وجود آورد. معمولا موشن گرافیک ها از نظر زمانی نسبت به فیلم های انیمیشنی به شکل خلاصه تر تهیه می شوند علاوه بر آنکه شخصیت محوری در روایت داستان های موشن گرافیکی، کاربردی ندارد. موگراف را می توان از سبک های خاص موشن گرافیک دانست که توانسته بین موشن گرافیک 3 بعدی و انیمیشن خطی را به وجود آورد که در cinema 4D رایج است.
محو کردن که در ذوق بیننده نزند یکی از مهارت هایی است که باید به شکل حرفه ای تنظیم شود تا از رگه رگه شدن نیز پیشگیری گردد. محو کردن متحرک که از دیگر سبک های متداول موشن گرافیک است توانسته در این فرآیند کمک بسیاری کند که به motion Blur نیز شناخته می شود. از کاربرد های مهم محو شدگی می توان به فیلم های سریع اشاره کرد که باید به گونه ای حرفه ای باشد تا در ذوق بیننده نزند. خلاقیت و ابتکار طراح بهترین سبک موشن گرافیک را می توان در این زمینه شاهد بود تا جلوه های بدیع و طبیعی را دید.
بهترین سبک موشن گرافیک
- ترکیب تو در تو: از دیگر سبک های خلاقانه و بسیار جذابی است که در تولید موشن گرافیک مشاهده می شود. زمانی می توان از ترکیب تو در تو استفاده کرد که در یک مسیر بیش از ۳ سطح وجود داشته باشد تا با ترکیب حرفه ای آن بتوان کاری شاخص و جذاب را به نمایش گذاشت تا نگاه مخاطبان نیز جلب کند.
- بخش تهی یا Null : این نوع را می توان سبکی زیبا و جذاب در موشن گرافیک دانست. یکی از چالش های مهم در طراحی این است که بتوان با نمایش نتایجی که مشخص نیستند بینندگان را مبهوت و شگفت زده کرد. camera rig را می توان نمونه بارزی دانست که از سبک تهی در آن به کار رفته است.
- سبک Onion skinning: در ساخت ویدئو های سنتی اغلب ترجیح داده می شود که از این سبک استفاده شود و محبوبیت بالایی نیز دارد. بی جهت نیست که سکانس های تولیدی اغلب از جذابیت بالایی برخوردارند و به شدت منحصر به فرد هستند. از دیگر مزایای این آپشن می توان به مشاهده چندین فریم در زمان خاص اشاره کرد تا تفهیم اهداف و نتایج بهتر صورت گیرد.
اگر دوست دارید کاری خاص و حیرت آور را به نمایش بگذارید بهتر است از ابزار های خودکار افترافکت در موشن گرافیک نیز غفلت نکنید. به طور مثال ابزار Pen را می توان از این ابزار های شاخص دانست که در نقطه گذاری می تواند به شما کمک زیادی کند تا علاوه بر تولید منحنی های جالب در طراحی و ساخت اشکال جذاب از نظر عملکردی به شکل ساده تری اتفاق افتد. اگر دوست دارید که کاراکتر های انیمیشنی روح و انرژی داشته باشند، ایزوله کردن را در طراحی اشکال فراموش نکنید.
سبک های پر کاربرد در موشن گرافیک
- انطباق را می توان از رایج ترین سبک های مورد استفاده در موشن گرافیک دانست که از آن برای ساخت ویدئو های مختلف نیز به شدت استقبال شده است. در نمایش صحنه ای برای این که بتوان تصاویری که از دور و نزدیک تهیه شده اند را به گونه ای خلاقانه به نمایش گذاشت که در ذوق تماشاگر نیز نزند از این سبک بهره می برند تا علاوه بر تسریع حرکت تصاویری که در فاصله نزدیکتر هستند موفق بود و در نهایت نیز شاهد صحنه های انیمیشنی خاصی باشید.
- سبک :Parenting از دیگر سبک های متداول در موشن گرافیک است که سبب ارتباط نزدیک تر لایه ها به یکدیگر می شود. path را در موشن گرافیک می توان مجموعه ای از بخش ها و راس ها دانست که باید نمایش بخش ها به شکل منحنی صورت گیرد و اتصال راس ها نیز با نقاط مختلف باشد. در حقیقت این اقدامات سبب می شود که قدم به قدم بتوان در ساخت اشکال انیمیشنی روند ساده تری را پیش گرفت و از شرایط پیش رو نیز لذت برد.
مفهوم پیش پرداخت در بهترین موشن گرافیک
پیش پرداخت را می توان فرآیندی دانست که موجب می شود لایه های متعدد پس از اینکه به هم چسبیده پس از ورود به ترکیب جدید نیز به درستی قابل نمایش شوند. در طراحی موشن گرافیک ابزار پاپت نقش موثری را دارند تا کمک کنند کنار هم قرار گرفتن پین ها و فریم ها به شکل اصولی صورت گیرد. در حقیقت ساخت تصاویر دو بعدی از طریق پیش پرداخت ها به شدت تسهیل می شود.
Rending را نیز می توان از گزینه های شاخصی دانست که توانسته جای خود را به خوبی در موشن گرافیک پیدا کند تا از این طریق بتوان خروجی شاخص تصاویر را از نرم افزار اصلی شاهد بود. از دیگر سبک های پر کاربرد موشن گرافیک سکانس را نام می برند که شامل چندین گزینه است تا بتوان پس زمینه ها را به شکل شفاف و استاندارد دید.
دیدگاهتان را بنویسید