فریم های موشن گرافیک
آژانس دیجیتال مارکتینگ پلاسینگ با شعار “خلاقیت از ما، پیشرفت در کسب و کار از شما” از مطرح ترین مجموعه های ساخت موشن گرافیک است که این آمادگی را دارد که با قیمت بسیار رقابتی هر آن چه که در ذهن دارید را به تصویر بکشد. فریم های موشن گرافیک را می توان از مهمترین قسمت های نرم افزار های سازنده موشن گرافیک دانست که با توجه به اهمیت موضوع در این مطلب به بررسی آن می پردازیم تا بتوانید با رعایت اصولی پیش نیاز ها، عملکرد موفقیت آمیزی در این زمینه داشته باشید.

نمودار های جریان در فریم های موشن گرافیک
فرقی ندارد که شما بر روی چه پروژه ای کار می کنید در صورتی که نتوانید نمودار های جریان را به شکل اصولی رعایت کنید در واقع نتوانسته اید کادر استاندارد طراحی موشن گرافیک را پیاده سازی کنید. نمودار های جریان کمک می کنند که علاوه بر شناسایی دقیق طول لایه ها و همچنین خط و کمان ها به سهولت بتوانید ارتباط بین لایه ها را نیز برقرار کنید.کاربرد نمودار های جریان در تصویر سازی موشن گرافیک بیشتر به خاطر شناخت درست ارتباط بین اجزای ترکیب است تا به صورت اصولی صورت بگیرد.
فوتیج یا طول فیلم از موارد حائز اهمیت در نرم افزار موشن گرافیک است که کمک می کند بتوان به راحتی پنل های مدنظر را به پروژه افزود.
بخش های مختلف فریم های موشن گرافیک
در فریم های موشن گرافیک بخش های مجزا زیادی از جمله فریم های کاملا تصویری وجود دارد که آن را به عنوان یک سکانس متحرک نیز در نظر می گیرند که کمک می کند علاوه بر تنظیم سرعت مدنظر برای کاراکتر ها و شخصیت های داستان بتوان دید درستی از نوع حرکت تصاویر نیز به دست آورد.
سرعت فریم تعیین می کند که تصاویر با چه سرعتی دیده شوند علاوه بر آن که نباید فراموش کنید که تهیه سکانس ها به دو شکل اتوماتیک و دستی امکان پذیر است.
ارزیابی سرعت فریم های موشن گرافیک
یکی از چالش های مرتبط با فریم های موشن گرافیک را می توان سرعت آن دانست. در تفهیم بهتر سرعت باید اینگونه در نظر بگیرید که هر فریم در هر ثانیه می تواند سرعت خاصی را داشته باشد و در صورت عدم رعایت سرعت اصولی و کاهش آن، شکاف های بیشتری در انیمیشن ها مشاهده خواهد شد.
در فریم های موشن گرافیک اگرچه سرعت ثابتی بیان نشده است اما اغلب 976/23 بر ثانیه را گزارش کرده اند. نباید فراموش کنید که تفاوت از نظر خطوطی که را در بر می گیرند وجود دارد به ویژه آن که هر کدام از آن ها از ارزش بر زمان خاصی برخوردارند.
میان گذاری
پرده سبز را می توان از دیگر نکات تاثیر گذار دانست که اغلب در فیلم های زنده کاربرد دارند و نقش آن بیشتر مرتبط با حذف بخش های زنده فیلم هاست. از دیگر نتایج تاثیر گذار پرده سبز می توان به تسریع روند فیلم سازی اشاره کرد و تار (بلور) کردن پس زمینه از این طریق نیز به راحتی میسر است.
اصل میان گذاری
اصل میان گذاری از دیگر مواردی است که می تواند به داشتن یک طراحی موشن گرافیک استاندارد کمک کند. در حقیقت میان گذاری را می توان معیاری دانست تا از این طریق بتوان به ارزش بین دو فریم کلیدی پی برد که ممکن است از طریق روش های مختلفی صورت گیرد.
به طور مثال پس از تعیین مسیر برای یک شی نیاز است که علاوه بر سرعت شی، نوع حرکت را نیز تعیین کرد و سپس به ارزیابی میان گذاری پرداخت تا بتوان مطلع شد که این شی به چه میزان ارزش مبداء و مقصد دارد. نباید فراموش کنیم که انواع متنوعی از میان گذاری وجود دارد که هر یک از مشخصاتی مرتبط با خود برخوردارند.
فریم های کلیدی موشن گرافیک
برای اینکه از فریم های کلیدی دید بهتری داشته باشید نیاز است که ابتدا گریزی به تفسیر طول فیلم داشته باشیم. به طور مثال برای تنظیم اصولی فریم های موشن گرافیک طراحی انیمیشن یا موشن گرافیک و تجربه کاربران در زمان اجرای یک سکانس در یک برنامه خاص در مرحله تدوین ویدیو باید از مجموعه ای از فریم ها استفاده کرد.
در حقیقت تفسیر تنظیمات آلفا و سرعت از پیش نیاز های بسیار ضروری است تا بتوان نتیجه شاخصی را شاهد بود. از دیگر نقش های اصلی فریم های کلیدی می توان به تعیین نقاط مشخصی از زمان و اعمال تغییرات خاص اشاره کرد.
در حقیقت زمانی که شاهد انیمیشن های زنده و پویا هستید یکی از موارد تاثیر گذار بر آن در نرم افزار های موشن گرافیک نقاط آغاز و پایان کار فریم های کلیدی است.
یکی از چالش های نسبتا سخت در زمینه طراحی موشن گرافیک در قسمت افکت است. برای اینکه بتوانید انتخاب شایسته ای داشته باشید باید انتخاب فریم های مختلف با حساسیت صورت گیرد.
از مهمترین نقش ها می توان به تنظیم لایه ها، اختصاص افکت و نوع حرکت تصاویر اشاره کرد.در آخر فراموش نکنید که زمانی می توانید فریم ها را به شکل حرفه ای بیاموزید که تمرین، تکرار و پشتکار را سرلوحه کار خود قرار دهید تا مسیر طراحی به شکل حرفه ای و درست صورت بگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید