اینفوگرافیک انتخابات | اینوگرافی انتخابات ۱۴۰3 در یک نگاه
انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران برای تعیین رئیس دولت چهاردهم که طبق روال همیشگی قرار بود در سال آینده برگزار شود، پس از بروز سانحه بالگرد آیتالله رئیسی و همراهانش و شهادت هشتمین رئیس جمهور ایران، یکسال پیش از موعد مقرر طبق برنامهای که ستاد انتخابات کشور منتشر کرده است، در تاریخ هشتم تیر سال جاری برگزار میشود.
طبق جدول زمانبندی برگزاری انتخابات، ثبتنام از داوطلبان از دهم خرداد آغاز و تا چهاردهم ماه خرداد انجام شد. پس از اتمام فرآیند بررسی صلاحیتها، روز گذشته سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد که صلاحیت مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی و محمدباقر قالیباف از طرف شورای نگهبان برای انتخابات ریاست جمهوری تایید شده است.
این رویداد تاریخی و سرنوشتساز، نه تنها توجه مردم ایران بلکه نگاههای بینالمللی را نیز به خود جلب کرده است. در این مقاله اینفوگرافی، به بررسی جزئیات و آمارهای مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری، نامزدها، روند برگزاری انتخابات و تاثیرات آن بر آینده کشور خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا نگاهی دقیقتر به این موضوع مهم داشته باشیم.
اینفوگرافیک انتخابات
در زمان انتخابات انتقال پیام های مهم و کلیدی بیش از هر زمانی اهمیت پیدا می کند. در این شرایط طراحی اینفوگرافیک انتخابات پیام شما را به مخاطب در زمان کوتاه با طراحی گرافیک جذاب به راحتی منتقل مینماید. از جهتی دیگر نیز اینفوگرافی انتخابات جلب توجه بیشتری برای علاقه مندان ایجاد می کند.
از آنجایی که اینفوگرافیک این روزها بسیار مورد توجه ارگان ها، سازمانها و شرکت ها قرار گرفته است؛ آمارها و ارقام مربوط به انتخابات، هشدارها،بیانات سران مهم کشور، اطلاعیه ها و تقویم محتوایی را در اینفوگرافیک انتخابات نشان دهید تا بازنشر بیشتری بگیرد.
تاریخچه انتخابات در کشور
سابقه برگزاری اولین انتخابات در ایران به 97 سال پیش می رسد. اولین بار تشکیل مجلس در ایران به زمان بعد از مشروطیت با فرمان مشروطیت در تاریخ 14 جمادیالثانی سال 1324 هجری قمری از طرف مظفرالدین شاه قاجار صادر گردید. به طور کلی اولین دوره مجلس شورای ملی در تاریخ 17 مهر 1285 هجری شمسی برای اولین بار شروع به کار کرد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی چندین نوبت همه پرسی و انتخابات عمومی و سراسری در کشور برگزار گردید که مهمترین آن تعیین کننده نوع حکومت بود. همه پرسی تغییر نظام شاهنشاهی به جمهوری اسلامی با اراده و خواست مردم ثبت شد. پس از انقلاب مردم همیشه ترازوی خوبی برای انتخاب متولیان خود بودند و به خوبی می دانستند که چه کسانی را انتخاب کنند.
چه کسی مجلس شورای ملی را مجلس شورای اسلامی کرد؟
نخستین قوه مقننه ایران بعد از صدور فرمان مشروطه توسط مظفرالدین شاه در سال ۱۲۸۵ تاسیس شد و نام «مجلس شورای ملی» نام گرفت. شورای انقلاب اسلامی یک روز قبل از تشکیل شورای سلطنت به فرمان سیدروحالله موسوی خمینی، رهبر نهضت انقلاب اسلامی برای اداره و راهبردی انقلاب اسلامی در ۲۲ دی ۱۳۵۷ به ریاست آیتالله دکتر مرتضی مطهری تشکیل گردید.
امسال با رسیدن صل زمستان و نزدیک شدن به اسفند ماه حال و هوای انتخاباتی در کشور حکم فرما شده است که مردم را باز آماده شرکت در این امر مهم می کند. بنظر شما باید در انتخابات شرکت کنیم؟ رای هر یک از ما در انتخابات چه تاثیری برجای خواهد گذاشت؟
رهبر معظم انقلاب بهترین پاسخ به این پرسش را در بیانات مختلفی در طول سالیان گذشته مطرح نموده اند. مقام معظم رهبری تاکید داشتند «بنده گفتهام و باز هم میگویم که آن کسانی که حتّی نظام را قبول ندارند بیایند در انتخابات شرکت کنند، رأی بدهند، امّا نهاینکه کسی که نظام را قبول ندارد، بخواهند مجلس بفرستند. هیچجای دنیا چنین چیزی وجود ندارد که [وقتی] ما گفتیم آقا شما که نظام را قبول نداری بیا، بگوید خیلی خب، پس اجازه بدهید من به کسی رأی بدهم که او هم نظام را قبول ندارد؛ این معنی ندارد. در هیچجای دنیا در مراکز تصمیمگیری، آن کسی که اصل نظام کشور را قبول ندارد راه نمیدهند»
دیدگاهتان را بنویسید