تفاوت اینفوگرافیک با اینفوگرافی | اینفوموشن (انیمیشن متحرک)
متداول ترین تعریف برای اینفوگرافی، نمایش تصویری داده ها و اطلاعات متنی برای مخاطب است. اینفوگرافی ابزاری برای آموزش و اطلاع رسانی به شمار می رود که این ابزار گرافیگی سرعت درک مطلب و انتقال محتوا را راحت می کند و به همین دلیل روشی آسان برای ایجاد آگاهی و برندینگ محسوب می شود. برای بسیاری از کاربران این سؤال به وجود می آید که آیا اینفوگرافیک با اینفوگرافی تفاوتی دارد؟ در ادامه با ما همراه باشید تا این موضوع را با یکدیگر بررسی کنیم.

تفاوت اینفوگرافیک با اینفوگرافی چیست؟
در واقع این دو کلمه هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و هردو بیان کننده ی یک چیز هستند. به خودتان می گویید پس اگر تفاوتی با یکدیگر ندارند چرا از لحاظ نوشتاری با یکدیگر فرق دارند؟ جواب این سوال بسیار ساده است؛ آوای کلمه ی “ک” در گویش زبان فارسی کمی دشوار است و به همین علت با گذشت زمان این “ک” از آخر کلمه ی اینفوگرافی حذف شد تا تلفظ آن راحت تر شود ولی از لحاظ نوع طراحی هر دو کلمه یکسان هستند و در واقع اینفوگرافی همان اینفوگرافیک است.
اینفوموشن چیست؟
اینفوموشن همان اینفوگرافی متحرک است که اطلاعات و داده ها در آن ثابت نیستند و به صورت پویا طراحی می شود. جالب است بدانید که اینفوموشن ترکیبی از اینفوگرافی و موشن گرافیک است که در ساخت آن طراح با استفاده از دانش خود کاراکترها را به صورت جنبنده در کنار یکدیگر قرار می دهد. اگر می خواهید که تاثیر اینفوگرافی شما بر بیننده بیشتر شود پیشنهاد ما اینفوگرافی متحرک است.
کاربرد اینفوموشن
- ساخت تیزرهای تبلیغاتی
- ساخت محتوای آموزشی
- تولید محتوای ویدیویی برای رسانه های اجتماعی
چرا اینفوموشن تاثیر بیشتری نسبت به اینفوگرافی دارد؟
- اینفوموشن باعث می شود تا بیننده تعامل بیشتری با شما برقرار کند؛
- اینفوموشن باعث افزایش تاثیر بازاریابی می شود؛
- درک موضوع برای مخاطب ساده تر می شود؛
- اینفوموشن به راحتی قادر به جلب نظر بیننده می شود.

علت محبوبیت اینفوگرافی چیست؟
انتقال اطلاعات پیچیده که درک آن ها سخت است به کمک تصویر راحت تر انجام می شود. زمانی که یک اینفوگرافی با رعایت تمامی قوانین ساخته شود می تواند در کمترین زمان در بسیاری از رسانه های اجتماعی پخش شود و این موضوع باعث می شود تا شما بازخورد بسیار خوبی داشته باشید. جذابیت بصری علت اصلی محبوبیت اینفوگرافی است که برای بیننده ایجاد می شود.
کاربرد اینفوگرافی
- ارائه ی دسته بندی شده آمار و اطلاعات؛
- ساخت رزومه و یا گزارش کار؛
- ساخت موضوعات آموزشی؛
- مقایسه ی مطالب؛
- تبدیل موضوعات پیچیده و طولانی به تصاویر قابل فهم.
ساخت اینفوگرافی (سفارش اینفوگرافی)
ساخت اینفوگرافی در چندین مرحله انجام می شود و شما برای اینکه بتوانید یک اینفوگرافی یا اینفوموشن با کیفیت بسازید باید به نرم افزارهای گرافیکی به خوبی مسلط باشید. اگر زمان کافی برای آموزش کار با این نرم افزار ها را ندارید می توانید با هزینه ی کم از آژانس دیجیتال مارکتینگ پلاسینگ سفارش اینفوگرافی خود را ثبت کنید.
تعرفه اینفوگرافی
عوامل گوناگونی در تعیین قیمت اینفوگرافی تاثیرگذار هستند، زمانی که محتوای متنی شما طولانی است و طراح باید برای اینکه بتواند به خوبی مفهوم را برساند از المان ها و آیکن های زیادی در تصویر استفاده کند به طور طبیعی هزینه ی اینفوگرافی نیز افزایش می یابد. ابعاد پروژه، میزان داده ها، تعداد المان های به کاربرده در تصویر نیز از جمله عوامل موثر در قیمت اینفوگرافی هستند.
جمع بندی نهایی
در این مقاله متوجه این موضوع شدیم که تفاوتی بین اینفوگرافیک و اینفوگرافی وجود ندارد و فقط به دلیل این که راحت تر تلفظ شود دچار این تغییر شده است. اینفوگرافی گزینه ی بسیار خوبی برای انتقال اطلاعات دشوار به صورت تصویری برای مخاطب است و به دلیل اقتصادی بودن گزینه ی انتخابی بسیاری از افراد برای تولید محتوای تصویری است.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
چگونه با طراحی اینفوگرافیک روح تازه ای به رونق کسب وکار خود ببخشیم؟
چرا آیکون ها در طراحی اینفوگرافیک مهم هستند؟
5 نکته کلیدی برای طراحی اینفوگرافیک جذاب
انواع اینفوگرافیک | کاربرد اینفوگرافیک و انتخاب مناسب آن
تاریخچه اینفوگرافیک چیست | مروری بر تاریخچه اینفوگرافیک در جهان
4 تا از بهترین نرم افزارها و سایت طراحی اینفوگرافیک | پلاسینگ
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
کدوم موضوع است باعث میشود بیننده موضوع را سریع درک کند؟