مراحل ساخت اینفوگرافیک
اینفوگرافیک (Infographic)، ترکیب دو کلمه اینفو (Information) به معنای اطلاعات و گرافیک (Graphic) است و به تصویری گفته می شود که در آن اطلاعات، آمار و یا هرگونه دانشی در قالب تصویر و با استفاده از نمودارهای گرافیکی، چارت و… ارائه می شود و هدف آن ساده سازی فهم اطلاعات پیچیده باشد.

از اینفوگرافیک برای رسیدن به مقاصد مختلفی مانند اطلاع رسانی، انتقال اطلاعات با سرعت بیشتر، آموزش، قرار دادن حجم زیادی از اطلاعات در فضایی کم، نتایج یک تحقیق علمی پژوهشی، جلب توجه بینندگان به یک موضوع مهم و پیچیده، نقشه ها برای مسیریابی و… به کار می رود. چهار بخش اصلی برای تولید اینفوگرافیک در استراتژی بازاریابی محتوا عبارتند از:
- انتخاب موضوع مناسب؛
- تحقیق و جمع آوری اطلاعات؛
- تولید اینفوگرافیک؛
- توزیع آن در کانال های موثر.
انتخاب موضوع اینفوگرافیک
مهم ترین قسمت قبل از ساخت اینفوگرافیک انتخاب موضوع، هدف ایجاد و توزیع آن برای ارائه بهتر محتوا و بالا بردن ترافیک بازدیدکنندگان است. انتخاب موضوع درست برای ساخت اینفوگرافیک که مورد استقبال و علاقه مخاطب واقع شود بسیار مهم است، پس پیش از هرچیز باید چارچوب محتوایی خود را مشخص کنید اگر قصد دارید یک موضوع و متن بلند را به عنوان مرجع خود برای استخراج محتوای اینفوگرافیک قرار دهید، باید دقت کنید که محتوای استخراج شده بیش از حد بلند و خستهکننده برای مخاطب نباشد. سوالات زیر به شما کمک میکند تا چارچوب محتوایی خود را در طراحی اینفوگرافیک رعایت کنید:
- هدف شما از طراحی اینفوگرافیک چیست؟
- اینفوگرافیک قرار است چه پیامی را منتقل کند؟
- مخاطبان شما چه کسانی هستند و علاقه آن ها چیست؟
- چه سوالاتی حول موصضوع اصلی ممکن است برای مخاطبان ایجاد شود؟
بعد از پاسخ دادن به این سوالات حال وقت آن است که انتخاب موضوع کنید برای انتخاب موضوع به 3 روش می توانید عمل کنید:
- انتخاب موضوع بر اساس پرسونا و علاقه مخاطبان؛
برای انتخاب موضوع مناسب بهتر است جلسه طوفان فکری با همکاران خود برگزار کنید تا از همه افراد با دیدگاه های مختلف ایده بگیرید. در انتخاب موضوع نهایت دقت را داشته باشید به این صورت که اینفوگرافیک هایی با موضوعات تخصصی را بیش از اندازه جزیی و کوتاه نکنید چرا که می تواند شانس شما را برای ارتباط با مخاطبان کاهش دهد. - ساده سازی یک موصوع پیچیده با اینفوگرافیک؛
با اینفوگرافیک می توانید حجم زیادی از اطلاعات را با تصویر و متن های کوتاه اما مهم به مخاطب عرضه کنید. به کمک این خاصیت اینفوگرافیک می توانید یک مساله پیچیده و سخت را ساده کنید و با زبانی به مخاطب عرضه کنید که به سادگی آن را درک و هضم کند. - انتخاب موضوع بر اساس پدیده های در حال رشد در جامعه.
بهترین راه برای پیدا کردن علاقه و پدیده های در حال رشد در جامعه رسانه های اجتماعی هستند که بهترین ابزار برای فهمیدن روند ها و اتفاق های بازار هدف هستند. به عنوان نمونه دلایل ایجاد استرس در کودکان می تواند یک موضوع مناسب و جذاب برای اینفوگرافیک باشد که در این موضوع، نیازی نیست راه کار کاهش آن را ارائه کنید، فقط کافی است دلایل را نمایش دهید.
تحقیق و جمع آوری اطلاعات
توجه داشته باشید که محتوایی که میخواهید در طراحی اینفوگرافیک به کار ببرید به اندازه طراحی آن مهم است. برای ساخت یک اینفوگرافیک با کیفیت بالا، ابتدا باید اطلاعات مرتبط با موضوع انتخابی خود را جمع آوری کنید که در زمان جمع آوری می توانید از اطلاعات آماری مرتبط، تصاویر و نمودارهای مختلف استفاده کنید. به این نکته توجه کنید که که اگر اطلاعات را از منبعی برداشت کردید، حتما منبع آن را ذکر کنید. ذکر منبع نشان دهنده موثق بودن اطلاعات شما باشد ضمن این که امانت داری شما را نیز نمایان می کند.

تولید اینفوگرافیک
با توجه به این که اینفوگرافیک یک حوزه تخصصی است بهتر است کار طراحی و تولید آن را به یک شرکت متخصص بسپارید، آژانس دیجیتال مارکتینگ پلاسینگ در حوزه اینفوگرافیک به صورت تخصصی فعالیت دارد همین حالا برای سفارش اینفوگرافیک با ما تماس بگیرید. مراحل تولید اینفوگرافیک در شرکت پلاسینگ:
- تماس و ارتباط گرفتن با کارشناسان واحد طراحی اینفوگرافیک پلاسینگ؛
- انتخاب مدل اینفوگرافی و ارسال اطلاعات و مطالب مورد نیاز برای ساخت اینفوگرافیک؛
- در این مرحله کارشناسان ما زمان تحویل را محاسبه و پیش فاکتور را همراه با اعلام زمان تحویل پروژه برای شما ارسال می کنند؛
- در این مرحله آژانس دیجیتال مارکتینگ پلاسینگ نوع اینفوگرافی و اطلاعات مورد نظر را در اختیار طراح برای شروع طراحی اینفوگرافی قرار می دهد.
- بعد از آماده سازی سفارش، واحد تحویل آن را در فضای ابری آپلود می کند سپس لینک را برای شما ارسال می کند تا همیشه پروژه اینفوگرافیک در دسترس شما باشد؛
- در صورت وجود اشکالات در سفارش واحد پشتیبانی در کنار شماست تا اشکالاتی که از طرف طراح رخ داده را اصلاح کند.
توزیع اینفوگرافیک در کانال های موثر
برای توزیع اینفوگرافیک خود به مخاطب، می توانید آن را روی وبلاگ، وب سایت شبکه های اجتماعی بگذارید یا در محیط کاری خود چاپ کنید و در معرض دید عموم قرار دهید؛ با این روش ترافیک سایت خود را بالا می برید و همچنین می توانید از روی آن یک ویدیو تهیه کنید و آن روی سایت های و شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید.اگر دوست دارید با سبک های اینفوگرافیک بیشتر آشنا شوید پیشنهاد میکنم مقاله مورد نظر کلیک کنید و چند دقیقه وقت بگذارید تا کاملا با سبک های مختلف آشنا شوید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
تاریخچه اینفوگرافیک
اینفوموشن یا اینفوگرافیک متحرک چیست؟
موشن شرکتی چه تاثیری بر رشد کسب و کار دارد؟
انواع فتومونتاژ چیست؟
تاثیر فتومونتاژ در کسب و کار
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
In other words, if your blood is essentially punching the walls inside your heart, over and over again, damage will eventually occur buying cialis online safe